Zaalvoetbal
U bent hier: Sponsoren

Sponsoren

Logo Kwekerij Baas 20cm breed

 

Kwekerij Baas is producent van pot- en perkplanten. De afzet van de producten richt zich op zowel de nationale als internationale markt. Het bedrijf kenmerkt zich met name door een specialisme in seizoensartikelen. De kwekerij is een modern glastuinbouwbedrijf van 25 hectare. Er werken circa 30 vaste medewerkers en, tijdens de verschillende piekmomenten, een veelvoud aan uitzendkrachten.
Kwekerij Baas is ruim 30 jaar een groeiend bedrijf op basis van (technische) kennis, innovatie en ervaring, waar men zich ervan bewust is dat een maximaal rendement bepaald wordt door details en een goede organisatie. Belangrijke keurmerken als MPS-A, MPS-GAP, MPS-SQ, ETI en BOPP waarborgen deze kwaliteiten.

 ZB FRONTLINE

 

Zuidberg Techniek BV is een onderdeel van de Zuidberg Holding BV met ruim 100 medewerkers en is inmiddels een van de meest gespecialiseerde productiebedrijven in de Agro-sector met als hoofdgroep het bekende Zuidberg fronthef en aftakas systeem. Met een productie van meer dan 18.000 eenheden per jaar die over de gehele wereld wordt vermarkt, kan Zuidberg Techniek BV zich 's werelds grootste producent voor deze productgroep noemen.

Zuidberg Techniek BV onderscheidt zich van andere aanbieders door specialisatie in de nieuwste ontwikkel en productie middelen. Daarin onderscheidt ze zich door haar kwaliteit (ISO 9001) en haar innovatieve karakter.

 

 

 


Sponsoren
  • Logo Kwekerij Baas 20cm breed
  • time out
  • sportdorp
  • ZB FRONTLINE